jueves, 26 de mayo de 2011

Mensaje del Manifiesto del Hospital de la Esperanza

Nos envian este manifiesto para su divulgación,
CIERRAN URGENCIAS DEL HOSPITAL DE LA ESPERANZA.


SALVEM L’HOSPITAL DE L’ESPERANÇA

Davant els acords adoptats en els darrers mesos pels responsables sanitaris del nostre govern i que repercutiran en la qualitat i quantitat d'actuacions sanitàries, els Treballadors de l’hospital de l’Esperança, les associacions de veïns de gracia (Entitats adherides al manifest),etc....manifesten el seu absolut desacord amb les mesures que comporten el tancament del servei d’urgències de l’hospital de l’Esperança.
Des de les organitzacions veïnals pensem que no és de rebut el tancament de llits hospitalaris,la reducció d'intervencions necessàries, la limitació de la utilització de la tecnologia i la rebaixa en les intervencions amb el cost de vides que això pot suposar. En un estat social i democràtic de dret, no es pot tolerar el tancament dels Centres d'Atenció Primària i Urgències o la disminució de l'activitat assistencial sense motiu justificat.
L’Hospital de l’Esperança ha sobreviscut històricament a moments molt durs de crisis i malgrat tot ha sortit endavant,sempre amb el recolzament del barri de Gràcia convertint-se així en un centre de”referència” per els veïns..
Un servei pròxim per la gent de Gracia i barris propers que permet a moltes persones acudir-hi sense necessitat d’utilitzar mitjans de transport ,sense sentir-se abandonats en un entorn estrany i allunyat i els permet encarar amb molt mes ànim les situacions d’emergència.
En referència a la distribució de feina dins del context del sistema hospitalari, es important la feina de descàrrega que l’hospital fa sobre el serveis d’urgències de centres com Vall d´Hebró o sant pau o clínic que sovint es col·lapsen
L’Esperança es un centre que fa un gran servei a la ciutadania per aquest motiu ens adherim en aquest manifest en contra del tancament del servei d’urgències :
Nom de l’Entitat i/o Associació/



Barcelona,25 de maig de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario