sábado, 21 de mayo de 2011

EL GOBIERNO MAS CONTINUA DESMANTELANDO LA SANIDAD PUBLICA

El Govern de la Generalitat  el vol vendre


CCOO S'OPOSA A LA PRIVATITZACIÓ DE L'INSTITUT DE DIAGNÒSTIC

PER LA IMATGE


Segons ha pogut saber CCOO, el Govern de la Generalitat vol vendre l'Institut de Diagnòstic per la Imatge a una empresa del sector amb implantació al País Valencià. L'IDI és una empresa pública de la Generalitat de Catalunya que presta serveis a la sanitat pública catalana. Moltes de les seves instal·lacions es troben a l'interior dels hospitals públics de Catalunya. Des del seu naixement, l'IDI ha estat una empresa capdavantera que ha prestat uns serveis amb un alt valor afegit, gràcies a la qualitat dels seus professionals i a la vocació de servei públic de l'empresa. A aquests trets, s'afegeix un alt grau d'eficiència econòmica. Tots aquests elements han fet de l'IDI una empresa molt valorada pels seus professionals, pels professionals dels centres sanitaris als que presta servei i pels ciutadans que en feien ús. Tot això, el Govern de la Generalitat vol posar-ho en mans d'una empresa privada, l'únic objectiu de la qual és augmentar els beneficis dels seus accionistes.

Al mateix temps que fa gestions per vendre una de les empreses capdavanteres de la sanitat catalana, el Govern d'Artur Mas i Boi Ruiz ha desconvocat la reunió prevista per avui entre les organitzacions patronals i els sindicats més representatius de la sanitat catalana, en la qual s'havia de dur a terme una negociació per trobar punts d'acord que en la difícil situació actual permetessin no perjudicar ni l'activitat sanitària,  ni la qualitat assistencial, ni els llocs de treball.

CCOO s'oposa a la privatització de l'IDI i considera que aquesta mesura és un element més que permet identificar quines són les veritables intencions del Govern: usar la crisi econòmica com a excusa per privatitzar el sistema sanitari públic.

CCOO presentarà avui al Palau de la Generalitat  gairebé 10.000 firmes contra les retallades a la sanitat pública.



Per a més informació:
M. Carme Navarro, secretària general de la Federació de Sanitat. Tel. 618 984 955


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de maig de 2011


No hay comentarios:

Publicar un comentario